tisdag 21 februari 2012

Äter själv

Hej svejs!

Har varit så sjukt mycket kul på slutet, hinner inte med att blogga om allt skoj bara..
Hur som helst, Tyra har börjat äta själv.
Då och då ska väl tilläggas, då vi har tid att ta reda på allt sull.
Hon fick mosad potatis med fiskbullar förra veckan, som hon verkligen gillar, men det luktade firre om henne (urk) i flera dagar efteråt fast vi badade henne efter maten haha.

Idag har vi fått nyckel till vår nya lokal, där vi ska börja med slim fit behandlingar :) time4you.se Vi kommer hålla till på Hagalund i Borlänge (Industrigatan)

Tränade för första gången på länge igår, medel/puls. Kul och drygt! Har träningsvärk idag och orkade knappt bära dataväskan när jag skulle på möte haha.
Synd bara att jag känner att jag är på gång att bli förkyld, det sticker i näsan och kliar i halsen men jag har verkligen inte tid att vara sjuk så imorgon måste jag köpa massa nyttigt typ massa frukt och c-vitamin och trycka i mig. Vill komma igång med träningen igen!!!

Tyra har hängt med sin storasyster Linda idag och på eftermiddagen med sin farmor så jag och Uffe kunde fixa lite grejer. Vi köpte med oss pizza hem nu på kvällen och jag måste bara tipsa om kebabsås på pizzan OBS! Be dom ha på kebabsås innan den gräddas, vi tog hawaii. Så gott!


Här är kladdfia i farten


Nja, något bordskick har hon väl inte än..
Men jag tycker hon är duktig! Skeden slänger hon på golvet och använder fingrarna istället, det går ju så mycket fortare då!

Kram Malin

2 kommentarer:

  1. GrisTyra =) Bra kämpat med maten, snart blir du mer träffsäker. Malin för tusan, ingen sjuk syster också. Drick massa vatten nu. Imorgon har jag fullbokat =)
    Vi är verkligen på toppen du och jag. allt går bättre än det brukar. Så vi forstätter så här hela året =)))
    Sis

    SvaraRadera
  2. Haha hon är en sann Blombergare ;) Jag veeet, har inte alls tid med den här jäkla förkylningen som kom inatt, känner mig överkörd av en traktor nu :) men hoppas jag att jag pallar med allt imorgon. Får bli en whiskey innan jag stupar i säng! Ses imorgon :) Puss!

    SvaraRadera