måndag 6 augusti 2012

Semester

Tjolahopp tjolaheeeej!

Idag började Uffe jobba igen efter att ha haft 3 veckors semester. (Eller egentligen hade han inte semester, utan var pappaledig.) Han drog iväg vid 6 imorse och sedan dess har jag också varit vaken, kunde inte somna om när han åkte så det var lika bra att gå upp. Har hunnit med att duscha, slänga in en tvätt, bädda rent i sängen, sminka mig, dricka två latte och föra över lite bilder till datorn från mobilen.

Tycker det känns som att dessa tre veckor har varit ganska långa! Säkert för att vi har varit hemma så mycket och inte varit iväg på någon direkt semester. Jag och Tyra var ju iväg till Cypern i början av sommaren så att vi fokuserade mycket på huset gjorde inte mig något. Vi har hunnit med att skarpa (helt rent!) två sidor av huset, tvättat, grundat och målat 2 ggr. Så nu fattas det alltså (bara hihi) två sidor och sedan är huset klart. (Ska bli såå skönt)

(Oj, nu vaknade Tyra. Återkommer och fortsätter inlägget..)

När det har varit fint väder har vi passat på och njutit av solen, vi har bland annat badat i dammsjön, varit på Leksands sommarland och en helg var vi till min barndomskompis sommarstuga nära Tomteland. Sen har vi fikat massor, ätit mycket glass, grillat och ätit god mat.

Har hunnit en med en sväng till IKEA också under semestern och handlat garderober till källaren (som ska monteras) och så har vi hunnit med att umgåtts med vänner och familj. Underbara sommar!!

Här är några bilder
Jag och Tyra på Leksands sommarland

Uffe och Tyra, här hade vi precis ätit smarrig pizza vid Älvkanten i Torsång

Jag och Uffe hos mamma och pappa

Tyra mumsar glass

Uffe och Tyra blåser bubblor på Sollerön (Mora) hos min kompis

På Leksands sommarland

I Dammsjön

En av alla fikapauser :) Här på Torsångs café

Mamma kom med egen flädersaft, oj så god!

Underbara solstråle!!

Kram Malin

2 kommentarer:

  1. Hon är världens underbaraste lilla krabat =) Pussar från ludvikakontoret ;)))

    SvaraRadera