torsdag 13 oktober 2011

6 månaders fotografering

Hej på er!

Idag har vi varit och tagit kort på Tyra hos duktiga Emelie, som även tog kort på prinsessan när hon var 1 vecka gammal och som är i "headern" här på bloggen :)

Skulle få alla bilder på en skiva, så jag återkommer med resultatet!
Jag köpte en rosa tyllkjol och ett diadem som Tyra hade på sig,
en riktig liten prinsessa ;)


Kram Malin

4 kommentarer:

  1. Hon är så satans go....min sötaste. Snygging :))) saknar er redan./ moster/sis

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Jag är inte riktigt klar med bilderna än. De blev lite mörkare än jag trodde så det blev lite extra jobb, men snart så. Anders kommer hem sent i kväll så han kan nog bränna skivan i morgon så får du den på måndag om du vill :) Jag skickar över några bilder till din mail så du får en smygkik i alla fall. Jag glömde helt av att ta någon riktig närbild så en sån får vi fixa när du kommer och hämtar skivan :)
    Trevlig helg!
    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Men oj vad fina korten som du mejlat blev! Kommer gärna på måndag och hämtar skivan :)

    Ha en underbar helg!

    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Hej igen!
    Nu sitter jag här nästan mitt i natten och håller på att få spunk. Jag har ju en bärbar dator och då är ju skärmen fällbar och det gör att bilderna ser olika ut beroende på hur jag har skärmen och ja vet inte alls vilket läge som är det rätta. Jag har provat att skicka över bilderna till Anders dator och tittat på dem där men då är de jätteljusa och Tyra är typ orange. Så nu vet jag inte alls hur jag ska redigera dem. Hur såg bilderna ut som du fick? Ljusa, mörka, orangea?? Hjääälp ;)Och även när vi får till dem så de ser bra ut så kommer de säkerligen se ut på ett helt annat vis när du framkallar dem. Krångel!! Jag kanske borde prova att framkalla några bilder innan jag ger dig skivan så det slipper bli krångel för dig.
    Kram kram

    SvaraRadera