tisdag 15 november 2011

Snutte

Hej hej

När jag var på Kupolen här om dagen för att köpa näsdroppar till sjuklingen i familjen sprang jag in en sväng på babyproffsen och hittade den här sköna snutte-(filten?) till Tyra. Den är så gosig och Tyra myser med den och så gillar hon när jag pratar "bebis-språk" och tokar mig med den ;)

Nu ligger hon ute i vagnen och sover för andra gången idag och har rosa-snutte med sig. Tyra sov i flera timmar både igår och idag, vilket är bra för då blir hon nog friskare snabbare (inte än då) men snart hoppas jag! Hon är väl helt slut lilla pluttan.

125:- hos babyproffsen

Kram Malin

4 kommentarer:

 1. De absolut bästa och sötaste snuttisarna! Alla mina tre kids har haft dem och Fabian och August har dem fortfarande och de har utan tvekan varit största favoriterna som hängt med i ur och skur, överallt. Hett tips till dig om det är påväg att bli en favorit för Tyra. Köp en eller två till som du varvar med hela tiden så de blir lika slitna och tvättade. För tappar man bort den eller måste tvätta och och ger en sprillans ny så duger det ABSOLUT INTE. Det ska vara den gamla slitna, äckliga. Fabian tappade bort sin favvo en gång och han vägrade att ta en ny och grinade i flera veckor. Så tillslut så fick vi ta Augusts, som var likadan, och lite mer änvänd än en ny i alla fall och så fick Fabian ta den och August en helt ny för han var för liten för att förstå skillnaden.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hej Emelie!

  Oj ja det var ju ett bra tips!!! Hade nog aldrig haft en tanke på det annars... :-)

  TACK

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. 29 spänn på ullared fast m kanin

  SvaraRadera
 4. Där ser man! Syyyyynd vi inte har Gekås i Borlänge ;)

  SvaraRadera