måndag 17 september 2012

Bolanche

HEJ!

I lördags var jag hem till min underbara kusin Matilda, vi åt tapas, drack gott och babblade på om allt möjligt.
GÖRtrevligt hade vi!
Runt halv tolv blev det utgång, ett ställe som heter Bolanche här i Borlänge har renoverats under flera månader och hade alltså nyöppning i helgen.
En riktig härlig tjejkväll, vi dansade till stängning och sen cyklade jag hem och kröp ner i en varm säng bredvid mina godingar.

Igår var jag helt slut haha,.. Trots att Uffe tog med sig Tyra och åkte hem till sin mamma på morgonen så jag fick sova rätt länge så var jag trött och lite sliten hela dagen.

Jag ryckte i alla fall upp mig och så åkte hela min familj och överraskade min goa lilla farmor som har fyllt 88 år. Vi hade med oss smörgåstårta, cider och paket och hon blev så glad.

Eftermiddagen spenderade jag och Tyra på golvet, hon lekte lugnt med pussel & lego och så klappade hon sin trötta mamma på armen och kom och pussade mig hela tiden.

Så här såg jag ut i lördags




Kram Malin

6 kommentarer:

  1. Hejsan Malin, vad kul att läsa att du hade en trevlig och rolig kväll i lördags, hoppas du kommer åter.

    Undrar en liten sak bara, vad hade gjort att du gått till Bolanche tidigare på kvällen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan David!

      Vad som hade gjort att jag skulle ha kommit tidigare.. hm jadu, det är ju oftast väldigt skoj på förfesten..så jag vet inte. Kanske om det hade varit något extra på bolanche tidigare på kvällen, något roligt som man inte skulle vilja missa, något erbjudande kanske, annan typ av musik tidigare på kvällen?!?


      Ps. Renoveringen blev väldigt bra :) Men som tjej saknade man verkligen spegel på toaletten ;) men det kommer väl antar jag?
      Lite tråkigt att det var så ljust vid entrén (kändes som att det var dags att gå hem när man kom) + att det inte hördes någon musik (bra ljudisolerat kanske?) men det känns lite dött när det är ljust och tyst. (Fast det visade sig vara mycket folk)

      /Malin

      Radera
    2. Tack, ja det är i de banorna jag också funderat i. Får väl helt enkelt tänka ut något riktigt bra antar jag, för vi vill ha er där tidigt och skakandes era lurviga natten lång.

      Entrén kommer fixas, det är något vi är fullt medveten om och det kommer, inte det första vi ska fixa men det kommer.

      Tack än en gång och hoppas du är där igen i helgen ;)

      //Medieansvarig på Bolanche

      Radera
  2. Nästa gång ska jag med sis.. :-)
    Hoppas att du haft en schysst dag., blir alltid peppad när jag snackar med dig!!!!
    Idésprutan.
    Puss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart du ska! Hörs på telefon om en stund :)

      Radera
  3. Hoppas vi ses nästa gång på bolanche

    SvaraRadera