fredag 13 januari 2012

Utbrott

Hallååååå

Hur mår ni? Själv har jag precis börjat lugna ner mig. Ibland blir jag galen på allt och inget. Blir speciellt tokig på hur det kan vara så j*kla stökigt här hemma, känns som att jag går och plockar hela dagarna! Och ändå blir det aldrig ordning.

Helst av allt skulle jag vilja ha det PERFEKT! jo, det vill jag.

Ibland lyckas vi få till det någorlunda på ytan, ser helt okej ut MEN då har röran bara förflyttat sig någon annanstans typ till garderoberna, eller ner i källaren.
Vore helt okej om det var lite organiserad oreda så som lite lego på mattan eller kanske några nonchalant slängda inredningsmagasin på rumsbordet men det är inte en sådan härlig kaos vi snackar, nej det är överallt!!!!!
Brödsmulor i besticklådan, dammiga lister, lortiga fönster, högar med tvätt och massa smått så som nycklar, papper, mobilladdare och maaaaasa annat skit liggande här och där.

Kom hem efter en fika på stan och tänker lämna över en trött Tyra som bajsat på vägen hem, men Uffe ligger i ett varmt bad i källaren så jag får snubbla över miljoner skor i hallen, dumpa ner påsarna jag har i händerna och ta tag i bajsblöjan. Blodsockret var lågt och humöret inte det bästa så jag börjar dammsuga med en gnällig Tyra på höften och röjer undan i all hast. Uffe kommer upp efter en stund och frågar om det är jordbävning, men finner sig rätt snabbt när han ser mitt ansikte och försvinner ner i källaren för att ta tag i tvätten ;)
Tack och lov att vi känner varandra ;))

Ett av mina mål för det här året är att det ska bli ordning här hemma!
Var sak ska ha sin plats!

Nu är det alltså städat på ytan här hemma och jag ska varva ner med att surfa runt på nätet och kolla om vi har glass hemma, hoppas!Kram Malin

2 kommentarer:

 1. Hahhaahahaa!
  Känner igen det där!

  Jag blir också irriterad på det ständiga stöket,pälsbollarna efter djuren, tvätten (som ska hängas,vikas OCH in i garderoberna!!!), disken, den nedsuttna soffan...ja listan kan bli lång när man är på det humöret.
  Sen kan jag få ett ryck och köper några korgar som vi kan stoppa ner allt småplock i och då känns det lite bättre en stund ;)

  Andas, ät glass och dämpa belysningen så syns inte dammet längre!
  Ha en superskön helg!

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny!

  Ja, eller hur. Den nedsuttna soffan och opuffade kuddarna kan man bli gaaalen på. Just soffan brukar få sig en omgång av mig mellan varven, då dunkar jag hårt hårt i kuddarna för att bli av med lite aggressioner ;) Haha!!

  Japp förvaring det kan man inte få för mycket av. Här hemma ska det rensas och rensas sen ska det inhandlas mer förvaring :)

  Dämpa belysningen är ett bra tips, på kvällen när det är mörkt och mycket levande ljus känns det inte så farligt MEN dagen efter när solen strålar in genom dom lortiga fönstren och allt damm gör sig synligt... ;)

  Ha en härlig helg du med!!

  Kram Malin

  SvaraRadera