måndag 25 april 2011

Annandag påsk

Kväll!!

Hej på er! Snart ska vi göra kväller här hemma, tänkte bara uppdatera lite om vad vi har haft för oss idag här på bloggen. På förmiddagen badade Tyra i sin badbalja och så fick vi besök av Uffes mamma sen åkte vi och hälsade på hos min mamma och pappa & där blev vi kvar i många timmar.

 Syrran och P var där när vi kom likaså lillebror Victor och farmor såklart, sen kom lillebror Dennis och hans hund Ike också :) Så hela familjen kunde umgås i flera timmar.

Mamma och pappa håller på och gräver upp gångar på gården, så pappa och P jobbade för fullt med det. Nu ser det lite trökigt ut efter traktorspåren och mycket jord och en del vatten, men det kommer nog bli riktigt bra med när det bli klart med fina grusgångar mellan husen.
 Vi pratade, fikade, tog en promenad runt "grisrundan" som vi kallar det och såklart ville mamma, syrran och farmor hålla i Tyra :) Så mysigt att kunna vara ute i solen hela dagen.

När vi kom hem så hade Adam kommit redan (den här veckan ska Adam och Linn vara hos oss) och Adam tyckte Tyra hade blivit så stor på bara en vecka och jag håller med honom hon växer för fullt!!
Vi passade vi på att vila lite, jag somnade en liten stund också vilket var skönt, sen har vi grillat korv med bröd och myst här hemma.





Den här badbaljan med insats köpte vi 1 vecka efter vi kom hem från BB och vi har använt den flitigt, Tyra gillar att bada! :) Finns på barnens hus.
Här är första gången lillstumpan badar.

Kram Malin

2 kommentarer:

  1. Åh då måste jag komma o hälsa på er snart om har växt så mycket :D
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Hej Matilda!

    Ja det måste du göra :)

    Kram kram

    SvaraRadera